Italiaanse gastvrijheid

Welkom bij Restaurant Ascoli

Gelegen aan een van de bekendste straten van Leuven, namelijk de Muntstraat, ligt het warme en gastvrije restaurant Ascoli, dat sinds 1982 een uitstekende typisch Italiaanse keuken serveert. Het altijd gezellige en vriendelijke personeel verwelkomt u in een ontspannen en vriendelijke sfeer en staat garant voor een aangename eetervaring.

Het menu biedt een grote verscheidenheid aan gerechten voor alle smaken, met regelmatig wisselende suggesties van de chef en speciale menu’s voor feestdagen en thema-avonden. De kwaliteit van verse, seizoensgebonden ingrediënten staat voorop bij Ascoli.

In de zomer is het restaurant met volledige airconditioning perfect om te dineren, maar ook het goed onderhouden terras is zeer aangenaam. Het restaurant is ideaal voor feesten en zakendiners, dus vraag gerust vrijblijvend om meer informatie. Hoewel reserveren wordt aanbevolen, zijn oesters, kreeften en schaaldieren alleen beschikbaar in bepaalde tijden van het jaar.

We kijken ernaar uit u te verwelkomen in Ascoli!

Lunch

12:00 — 14:30

Diner

18:00 — 21:00

Sluitingsdag

DONDERDAG

f9bea4f3-c360-43dd-9a22-e778b504e2fc

Geliefd door iedereen

Bij L’Asocli zijn we trots op onze smakelijke en gevarieerde keuken die alle smaken aanspreekt. Of u nu op zoek bent naar een heerlijke maaltijd met vrienden, een romantisch diner of een familie lunch, onze kaart biedt een ruime keuze aan gerechten die uw culinaire wensen zullen bevredigen.

Kom langs en ontdek waarom L’Asocli geliefd is bij iedereen in Leuven!

De aroma's van Italië

Ons getalenteerde team van koks gebruikt verse, lokale ingrediënten om innovatieve gerechten te creëren die uw smaakpapillen zullen verbazen.